Κολωνός: Τι λέει κάτοικος της περιοχής για την 12χρονη – «Όταν ο άλλος δεν έχει χρήματα να ταΐσει 8 παιδιά, κάνει απερισκεψίες»

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως στην υπόθεση βιασμού και σωματεμπορίας της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία φαίνεται ότι αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου.

Μηνύματα στα κινητά, οίκοι ανοχής και ηλεκτρονικοί υπολογιστές οδηγούν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στα σκοτεινά μονοπάτια ενός δαιδαλώδους κυκλώματος παιδεραστίας.

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και την Βούλα Αγγουρά για την οικογένεια της 12χρονης, επισημαίνοντας πως ήταν μία ιδιαίτερα φτωχή οικογένεια.

«Τα περιμέναμε. Δεν είχα αντιληφθεί όμως κάτι τέτοιο, ούτε καν πήγε το μυαλό μου, ήταν μεγάλη οικογένεια, πολλά παιδιά, φτωχά, ήταν κάπως. Δεν είχα δει το παιδάκι πέρα από τις 10 να κυκλοφορεί μόνο του στον δρόμο. Με το ποδήλατό του έκανε συνέχεια βόλτες. Το είχα δει το παιδάκι που έκανε βόλτες ή που σφουγγάριζε στον 53χρονο στο μαγαζί του. Δεν περίμενα ένα τέτοιο πράγμα με τίποτα. Τους γονείς τους γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, 40 χρόνια είμαι εδώ», είπε αρχικά η κάτοικος

«Είχανε ύποπτη συμπεριφορά…είναι κρίμα αυτά τα παιδάκια…αυτά σκέφτομαι. Που θα πάνε αυτά τα παιδάκια. Ήταν πολύ φτωχά. Όταν ο άλλος δεν έχει χρήματα να ταΐσει τα 8 παιδιά του, κάνει απερισκεψίες. Τον 53χρονο τον γνώριζα πολύ καλά, ψώνιζα από το μαγαζί του. Δεν πάει το μυαλό μου ούτε καν να το σκεφτώ ότι έχει κάνει αυτό το πράγμα. Το παιδί το έβλεπα στο μαγαζί και μία φορά είχα το είχα ρωτήσει «τι κάνεις εδώ», και έλεγε ότι βγάζει ένα χαρτζιλίκι», πρόσθεσε συγκινημένη.

 

«Το σκεφτήκαμε τι κάνει ένα παιδί που δουλεύει, αλλά σκεφτήκαμε ότι είναι ένα παιδί που βγάζει ένα χαρτζιλίκι. Που να πάει το μυαλό μας ότι συνέβαινε αυτό το πράγμα; Έβλεπα και στο μαγαζί και τα αδέρφια του, δεν πήγαινε το μυαλό μας. Την μητέρα δεν την είχα δει ποτέ στο μαγαζί», κατέληξε.

Read More

And More