Κωνσταντίνα Φλώρου: Αυτός είναι ο λόγος που θέλει νικήτρια του GNTM τη Μαρία και όχι την Κάτια!

Μία ανάσα πριν την τελική 7άδα του GNTM, η Κωνσταντίνα Φλώρου αποχώρησε από το σπίτι. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον reality μόδας, η γαλανομάτα καλλονή πήρε κάποια παραπανίσια κιλά και αυτό ήταν ένα γεγονός που σχολιάστηκε πολύ έντονα από τις συμπαίκτριες της.

Το πρωί της Δευτέρα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στον λόγο που πήρε κάποια κιλά. «Εγώ είμαι οκ με τον εαυτό μου. Ήξερα ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος, αλλά είμαι 19 χρονών και αυτό θα αλλάξει από τη μία ημέρα στην άλλη. Ο λόγος που πήρα κάποια κιλά ήταν θέμα πίεσης και ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τα ορμονικά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια, μάλιστα, εξέφρασε και την πικρία της που ορισμένες από τις συμπαίκτριές της σχολίαζαν τα κιλά της πίσω από την πλάτη της και όχι μπροστά της. «Δε μου άρεσε που δεν ήταν ξεκάθαρες μαζί μου, αλλά και η επιθετικότητα που έβγαζαν στην κάμερα», επεσήμανε.

Όσο για το ποια θα ήθελε να βγει νικήτρια του GNTM απάντησε τη Μαρία και όχι την Κάτια, με την οποία είχε έρθει πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι. «Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσει η Μαρία. Είμαι πολύ αντικειμενική σε αυτό, γιατί καλώς ή κακώς είναι ένα παιχνίδι, οπότε πρέπει να κρίνουμε εμείς πως το βλέπουμε και όχι βάσει φιλίας. Εμένα η Κάτια μου αρέσει πάρα πολύ σαν μοντέλο. Τη θεωρώ πανέμορφη. Κουκλάρα. Αλλά θεωρώ ότι η Μαρία ξεκίνησε από το μηδέν, δεν είχε ιδέα, δεν είχε δουλέψει πουθενά. Και κατάφερε να φτάσει πάρα πολύ ψηλά, κατάφερε να πάρει πολλές φορές την καλύτερη φωτογραφία. Απλά χρειάζεται να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό της».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More