Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είχα δεχτεί πρόταση γάμου, αλλά γιατί από το “εγώ” να πάω στο “εμείς”;»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις της με το άλλο φύλο, αλλά και πως αντιδρά όταν την φλερτάρουν. Σε ερώτηση της παρουσιάστριας για οικογένεια και παιδιά, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν ήταν στα προσωπικά της σχέδια.

«Δεν με άγχωνε ποτέ το θέμα γάμος – παιδιά, δεν είχα ποτέ το τσιπάκι αυτό. Έχω δεχτεί και πρόταση γάμου, αλλά γιατί να μπω στη διαδικασία μας ευθύνης παραπάνω και από το “Εγώ” να πάω στο “Εμείς”», είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ανέφερε για τη σχέση της με τους άνδρες: «Δεν είμαι απαιτητική αλλά δεν θέλω να ξαναρχίζω από την αρχή, πρέπει να είσαι από ένα επίπεδο και πάνω για να συνεννοηθούμε. Κουράζομαι και βαριέμαι. Έτσι μικραίνει το target group και όχι μόνο σε ηλικία. Δεν έχω τέτοια ταμπού αλλά και πάλι θα πρέπει ο άλλος να έχει να πει κάτι.

Έχω κάνει και γω το πρώτο βήμα, ωραία ήταν αλλά τελικά η τύχη είναι πραγματικά για να «συμβεί» ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Είτε είναι μεγαλύτεροι είτε είναι μικρότεροι είτε οτιδήποτε. Κάθε φορά δηλαδή που λέμε τι μας αρέσει, δεν έχει σημασία οπότε θα καταλήξω λέγοντας ότι οι νεαρότεροι άντρες μού άρεσαν πάντα γιατί έχουν αυτό το ενεργητικό και το φρέσκο αλλά θα πρέπει να έχει και αυτό που εγώ έχω κατακτήσει με τον καιρό», είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Read More

And More