Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση σε αρνητικό σχόλιο σε φωτογραφία της με μαγιό

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού και ανυπομονεί να ζήσει τα πιο μαγικά Χριστούγεννα της ζωής της.

Το 2022 θα χαραχτεί για πάντα στη μνήμη της Κωνσταντίνας καθώς όχι μόνο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον άντρα της ζωής της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά έμεινε και για πρώτη φορά έγκυος.

Η παρουσιάστρια εκείνη την ημέρα, συνεχίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητά της, παράλληλα όμως φαίνεται πως νοσταλγεί στιγμές από το καλοκαίρι της, αφού το βράδυ της Τρίτης 14/12 ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αισθησιακή φωτογραφία με μαγιό.

Εκτός από τα αποθεωτικά σχόλια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχτηκε και κάποια κακεντρεχή, στα οποία όμως, δεν δίστασε να απαντήσει.

Πιο συγκεκριμένα, μια διαδικτυακή της φίλη έγραψε: «Πόσο χωρίς λόγο φωτογραφία, πόσο ανασφάλεια», με τη παρουσιάστρια να απαντά: «Πόσο χωρίς λόγο σχόλιο, πόση κακία όμως».

Πιο συγκεκριμένα, μια χρήστης της έγραψε: «Πόσο χωρίς λόγο φωτογραφία, πόσο ανασφάλεια», με τη παρουσιάστρια να απαντά: «Πόσο χωρίς λόγο σχόλιο, πόση κακία όμως».

Read More

And More