Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παντρεύεται τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο; Η απάντηση για την πρόταση γάμου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι», μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια θα αναλάβει ακόμα μία εκπομπή, πέραν του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

«Κατ αρχάς δεν έχω πει στον κόσμο, ότι θα ξεκινήσω στον Αγρότη. Ήρθα να παρουσιάσω και κάτι, έτσι για αλλαγή. Την άλλη μου πλευρά την είδατε στο Survivor» είπε αρχικά στον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε και για το My Style Rocks, με την Κωνσταντίνα να μη δίνει σαφή απάντηση. «Επειδή έλειπα, και πήρα τον χρόνο μου, είπα να επανορθώσω».

Αναφορικά με τον Αγρότη, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο. Είναι ένα διαφορετικό κόνσεπτ από αυτά που με έχει συνηθίσει ο κόσμος. Ο Αγρότης θα ξεκινήσει στις αρχές του Φθινοπώρου. Τα γυρίσματα ξεκινούν τέλη Ιουνίου. Το κάστινγκ στους αγρότες γίνεται τώρα και είναι πολύ ωραία παιδιά και ενδιαφέροντα. Στο κάστινγκ δεν πάω, δεν έχω επαφή. Τα βλέπω τα παιδιά. Καλούμαι να τα ζευγαρώσω».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν δίστασε να μιλήσει και για τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. «Να παντρευτώ τώρα; Τον Ιούλιο, Αύγουστο δηλαδή; Δεν προλαβαίνω. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα για τον γάμο. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου, δεν μου έχει κάνει κάτι τέτοιο ο Βασίλης. Όλα στην ώρα τους. Περάσαμε ένα διάστημα πολύ όμορφο, παρόλα αυτά η συντροφικότητα και η συμβίωση ήταν κάτι που μας έδεσε».

Δες την εμφάνιση της παρουσιάστριας στο Καλό Μεσημεράκι:

Read More

And More