Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Το πάρτι που ετοιμάζουν για το φύλο του μωρού

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Τρίτης 21/9 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση μόδας και συγκεκριμένα στο “Fashion tv World’s Excellence Gala”.

Η παρουσιάστρια που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της, για το φύλο του μωρού, αλλά και για τον γάμο που ετοιμάζει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Η εγκυμοσύνη μου είναι μια χαρά. Μου μύριζαν πάντα τα φαγητά, ήμουν πάντα λιχούδα, οπότε δεν έχω δικαιολογία», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσον αφορά στο όνομα που έχουν επιλέξει με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου για το μωρό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξήγησε: «Είμαστε παραδοσιακοί οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Άλλοι μου λένε ότι είναι κορίτσι και άλλοι αγόρι. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι, οπότε θα το αποκαλύψουμε εκεί. Δεν είμαι ούτε του ροζ, ούτε του μπλε, το δωμάτιο του μωρού θα το φτιάξουμε τελευταία στιγμή».

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της πριν τον ερχομό του μωρού του, λέγοντας: «Τον γάμο θέλουμε να τον κρατήσουμε για εμάς. Θέλαμε θρησκευτικό αλλά τώρα είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης αλλά λέμε να το προγραμματίσουμε πιο μετά, μετά τον ερχομό του παιδιού μας». 

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More