Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκινεί η μητέρα της 9χρονης με μυϊκή ατροφία – «Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη»

Η μητέρα της Ειρήνης, του κοριτσιού με νωτιαία μυϊκή ατροφία, στην οποία τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχοντάς την στην αγκαλιά του, μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα», το πρωί της Τρίτης 9/8. Η κα Μαρία Σάκη Δαλή αναφέρθηκε στη σπάνια πάθηση της κόρης της και τις δυσκολίες.

«Είναι δύσκολη περίπτωση η δικιά μας. Έχει νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, είναι ο πιο δύσκολος Τύπος με προσδόκιμο ζωής τα δύο έτη. Ευτυχώς που υπάρχει θεραπεία παγκοσμίως που γίνεται ενδορραχιαία κάθε τέσσερις μήνες στο χειρουργείο κι αυτό βοηθάει τη μικρή να ζήσει. Έτσι έχουμε φτάσει ως εδώ που είναι 9 ετών» ανέφερε αρχικά η μητέρα της μικρής.

«Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει, και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα και θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά. Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές» συνέχισε συγκινημένη η μητέρα της.

Όπως η μητέρα της, η μικρή δεν μιλάει παρά μόνο στον αδελφό της. Έτσι όταν έφυγαν από τη συναυλία, τη ρώτησε αν ήθελε να φύγουν κι εκείνη απάντησε όχι. «”Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;” και μου απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη» πρόσθεσε.

Read More

And More