Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η αντίδραση της συζύγου του όταν της είπε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική – «Αυτός ο χώρος είναι σάπιος»

Στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης την Πέμπτη 4/5.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα Αθηνών, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τη σχέση του με τη γυναίκα του, Ελένη Αθερινού και στην κόρη τους.

«Πριν από 5,6 χρόνια που ξεκίνησα την προσπάθειά μου για να εκλεγώ για πρώτη φορά βουλευτής, υπήρχε ένας καθιερωμένος γνωστός βουλευτής του δικού μας κόμματος, ο οποίος μου έλεγε “κάνε την προσπάθειά σου, αλλά οκ δεν θα εκλεγείς, απαξιωτικά”», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Και συνέχισε: «Αυτό με πείσμωσε πάρα πολύ, είχα προφανώς την θέλησή μου να τα καταφέρω, αλλά με πείσμωσε τόσο πολύ που ήθελα να αποδείξω σε αυτόν τον άνθρωπο ότι δεν είναι όπως τα λέει, οι νέοι δεν είμαστε διακοσμητικοί, μπορούμε να μπούμε μέσα στην βουλή και να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Προσπαθώ να μην μιλάω ξύλινα, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και την σχέση με την κόρη του, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέφερε: «Η κόρη μας, μας κάνει τόσο χαρούμενους που αυτή την χαρά θέλω να την μοιραστώ και με άλλα παιδιά στην ηλικία μας, τα οποία μπορεί να θέλουν να γίνουν γονείς. Είναι μια στιγμή, η οποία για πρώτη φορά στη ζωή μου με κάνει να αισθάνομαι τόσο μεγάλη πληρότητα. Δεν περίμενα να το νιώσω ποτέ, όταν γυρνάω σπίτι το βράδυ νιώθω ευτυχία. Αυτές τις ημέρες μου λείπει η κόρη μου, όλο τον υπόλοιπο καιρό περνάω χρόνο μαζί της, αναλαμβάνω πολλά από τα καθήκοντα». 

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε και για την σύζυγό του, Ελένη, λέγοντας: «Η γυναίκα μου βάζει τεράστια πλάτη σε όλο αυτό. Είναι απόλυτα το στήριγμά μου και παρόλο που στην αρχή όταν της ανακοίνωσα ότι θέλω να κατέβω για βουλευτής εκείνη μου έλεγε “αυτός ο χώρος είναι εντελώς σάπιος, μην πας εκεί, θα φθαρείς, θα γίνεις μια από τα ίδια” για αυτό και προσπαθώ καθημερινά και σε εκείνη να αποδείξω ότι δεν είμαι έτσι. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που η Ελένη δεν θα σας δει, γιατί επέστρεψε στην δουλειά της. Είναι δικηγόρος σε μια ναυτιλιακή εταιρεία». 

Read More

And More