Κωνσταντίνος Παντελίδης: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα του – «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση στο Mega Καλημέρα για τον Παντελή Παντελίδη, την σύγκριση με τον αδελφό του, ενώ μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια του πατέρα του.

 «Θα ήταν ιεροσυλία να είχα έπαρση ενώ έχω αδερφό τον «νούμερο 1» τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη. Ο Παντελής σίγουρα θα ήταν πολύ περήφανος για έμενα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του πάτερα μου. Μετά και την «απώλεια» του πάτερα μου, έχω δυο ανθρώπους να με «βλέπουν» και να αισθάνονται περήφανοι. Θεωρώ bullying να μου λένε ότι δεν έχω δικαίωμα να συνεχίσω το επάγγελμα του αδελφού μου. Χρειάζεται να ζητήσω άδεια από κάποιον για να κάνω αυτό που θέλει η ψυχή μου;», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Για την σύγκριση με τον αδελφό του, Παντελή Παντελίδη σχολίασε: «Με ενοχλεί να λένε ότι μιμούμαι τον αδελφό μου, είναι λογικό να μοιάζουν οι φωνές μας. Ακόμα και ο Παντελής Παντελίδης που ήταν «νούμερο 1», δεχόταν αρνητικά σχόλια».

«Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Μάγια», δήλωσε κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν καν ακόμα κυκλοφορήσει, προκάλεσε χαμό στο Τik Tok, με πολλές εκατοντάδες χρήστες της πλατφόρμας, να το αποθεώνουν!

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, που αυτή την περίοδο, μαζί με τους συνεργάτες του, ετοιμάζουν τις live εμφανίσεις τους, σε Ελλάδα και εξωτερικό, εκτός από το οπτικοποιημένο «Maya Maya», που θα απολαύσουμε σύντομα, ετοιμάζει και άλλες, πολλές, μουσικές εκπλήξεις! 

@pantelidis__konstantinos Έρχεται… #mayamaya #konstantinospantelidis  MAYA PANTELIDIS – Κωνσταντίνος Παντελίδης

Read More

And More