Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Ο 83χρονος Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο, Ελισάβετ Οικονόμου.

Ο νομικός και συγγραφέας, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, για το ενδεχόμενο γάμου, ενώ αποκάλυψε πως θα στείλει εξώδικο σε γνωστό παρουσιαστή.

«Είμαι ερωτευμένος, δεν φαίνεται; Ζω μια περίοδο που είμαι ευτυχής. Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα, διασκεδάζουμε. Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλή», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.  

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να παντρευτεί με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: «Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ αλλά αν κάνω γάμο, θα έκανα σίγουρα θρησκευτικό». 

«Δεν με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικία γιατί είναι αλήθεια», τόνισε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. 

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ρωτήθηκε αν θα κινηθεί νομικά για κάποια από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί και απάντησε: «Δεν θέλω να κινηθώ νομικά για όσους γράφουν αρνητικά πράγματα για τη νέα μου σχέση. Θα στείλω απλά ένα εξώδικο σε γνωστό τηλεπαρουσιαστή γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ». 

Read More

And More