Στο T-live

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία του γιου του Θάνου Πλεύρη με τη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα

Μετά τις αποκλειστικές φωτογραφίες από την κοινή του έξοδο με τη σύντροφό του Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στην κάμερα του T-live και στη δημοσιογράφο Μάρω Κανελλάκη.

Ο 83χρονος νομικός, συγγραφέας και πολιτικός διανύει μία ευτυχή περίοδο στην προσωπική του ζωή, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει δεσμό με την 49χρονη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης εξομολογήθηκε: «Υπήρχε ένα απέραντο κενό μέσα μου, που η σύντροφός μου το γέμισε. Είμαι πολύ τυχερός που την έχω γνωρίσει. Γνωριστήκαμε σε μία εκδήλωση. Μόλις την είδα για πρώτη φορά, είπα σε έναν φίλο μου ότι αυτή η γυναίκα αξίζει να της δώσει ένας άνδρας τα πάντα. Αρχικά, μου άρεσε η εμφάνισή της και εν συνεχεία διαπίστωσα ότι έχει ένα ουσιαστικό περιεχόμενο με μία ανεπανάληπτη γλυκύτητα και μία κλασική παιδεία».

Οι ιδεολογικές του απόψεις που έχουν προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη, ωστόσο τις κρατά μακριά από τη Τζόρτζια Σιακαβάρα. «Τα ιδεολογικά δεν τα συζητάμε. Έχουμε αφήσει το παρελθόν στην άκρη και ασχολούμαστε με το παρόν και το μέλλον. Είναι μία σχέση η οποία δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει. Πάντως δεν πρόκειται να οδηγήσει σε μία διακοπή» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Όπως αποκάλυψε ο 83χρονος, ο γιος του, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης έχει γνωρίσει τη Τζόρτζια Σιακαβάρη. «Ο γιος μου μού λέει να κάνω ό,τι μου αρέσει και δεν ρωτάω κανέναν. Έτυχε να βρεθούμε» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Δες στο βίντεο το τηλεφώνημα της συντρόφου του που κατέγραψε η κάμερα του T-live:

Read More

And More