Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η διάψευση για τον γάμο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και η σκληρή απάντηση στα παιδιά του

Τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παντρεύτηκαν πριν από μερικές ημέρες διέψευσαν με δηλώσεις τους στις τηλεοπτικές κάμερες ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Πέμπτης 21/12 κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα On Time που ανέφερε ότι ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, τη Δευτέρα 18/12 στην Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή. Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα ανέφερε πως την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η ηθοποιός. Εκ τότε, όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και το TLIFE επικοινώνησαν με τον ποινικό, ο οποίος όμως αρκέστηκε να πει πως δε θέλει να μιλά για θέματα που αφορούν την ιδιωτική του ζωή, χωρίς να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει την είδηση του γάμου του.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα που όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν επιδείξει αρκετή εξωστρέφεια προς τα Μέσα με συχνές δηλώσεις τους σε τηλεοπτικές κάμερες και ακόμη πιο συχνές δημόσιες εμφανίσεις, ξαφνικά αποφάσισαν πως δε θέλουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή κρατώντας μια αινιγματική στάση σε ό,τι έχει να κάνει με τον γάμο τους.

Από την ώρα λοιπόν που κυκλοφόρησε η είδηση για τον γάμο τους, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης αρνούνταν να διαψεύσει το γεγονός – χωρίς όμως και να το επιβεβαιώνει – κάτι που άλλαξε το βράδυ της Πέμπτης 22/12. Οι τηλεοπτικές κάμερες τον συνάντησαν με τη σύντροφό του σε νέα κοινή δημόσια εμφάνιση με τον ίδιο να δηλώνει κατηγορηματικά,  «Δε χρειάζεται να πείτε “στα δικά μας”, δεν αληθεύει ότι παντρευτήκαμε».

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ρωτήθηκε και για τις αντιδράσεις που είχαν τα παιδιά του Θάνος και Φένια μέσα από τα social media με τον ίδιο, με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο να απαντά, «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δε συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς, τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δε τους καλώ στον γάμο μου, ούτε τον γιο μου που είναι βουλευτής, ποτέ».

«Δε με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κύριο Πλεύρη. Δε με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» δήλωσε από τη δική της πλευρά η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Για να το αποσαφηνίσουμε, δεν παντρευτήκατε, έχει γίνει πρόταση γάμου και αναμένουμε» είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να απαντά: «Ναι ωραία».

Read More

And More