Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Είμαι προετοιμασμένος να πάω φυλακή – Κάθε μήνα κοστίζω περίπου 2000 ευρώ»

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό, απάντησε για τη χρήση των τραπεζικών καρτών άλλων ανθρώπων και τόνισε ότι είναι προετοιμασμένος για να πάει στη φυλακή.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σημείωσε: «Τις κάρτες τις είχα εγώ με τη σύμφωνη γνώμη τους, με εμπιστεύτηκαν για να διαχειρίζομαι την κάρτα τους. Θα αποδειχτεί στο δικαστήριο αν είχα κάρτα (για τυχερά παιχνίδια), δεν με αφήνει ο δικηγόρος μου να πω.

Δεν είμαι άγιος, είμαι ένας άνθρωπος όπως όλοι, έχω πάθη και αδυναμίες αλλά εκμεταλλευτής δεν ήμουν ποτέ» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ενώ απάντησε και για τα χρήματα στον λογαριασμό του συζύγου της αδελφής του, επισημαίνοντας πλέον πως οι σχέσεις τους είναι τυπικές.

«Δεν υπάρχουν τα 340.000 ευρώ που λένε ότι έπαιξα στα φρουτάκια. Κατηγορηματικά όχι. Λεφτά του Άλλου Ανθρώπου δεν έχω παίξει ποτέ και δεν υπάρχει την περίοδο που με κατηγορούν, δικό μου στοίχημα . Δεν προλάβαινα» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Δεν χτυπήθηκα εγώ, χτυπήθηκαν οι άνθρωποι που είχαν πραγματικά ανάγκη τον «Άλλον Άνθρωπο» και είναι πάρα πολλοί. Θα με πεις απατεώνα; Και; Τι θα μου κάνεις; Θα με πας φυλακή; Πήγαινέ με! Δεν φοβάμαι να πάω στη φυλακή, αν πάω, θα πάω μόνο για φορολογικά, επειδή η ιδεολογία μου ήταν τέτοια που δεν ήθελα ΜΚΟ. Είμαι προετοιμασμένος να πάω στη φυλακή, όπως και για να πεθάνω είμαι προετοιμασμένος. Δεν μετανιώνω γι’ αυτά που έχω κάνει, γιατί ξέρω ότι δεν θα έκανα κακό» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Κάνουμε πολλές δράσεις, αλλά μειωμένες (σε σχέση με πριν). Τα τσιγάρα μου κοστίζουν 30 ευρώ τη μέρα. Μοιράζω και σε άλλους. Κάθε μήνα κοστίζω περίπου 1.500 με 2.000 ευρώ. Η αλληλεγγύη δεν πληρώνεται.

Από τα κουτιά, το μεγαλύτερο ποσό που είχε μαζευτεί ήταν 1.150 ευρώ από μία κηδεία και το μικρότερο ήταν 50 ευρώ» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, αποκαλύπτοντας ακόμα ότι η σύντροφός του τον στηρίζει σε όλη αυτή την περιπέτεια.

Δες επίσης:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος σε Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω χαλάσει για φρουτάκια ούτε cent από τα χρήματα του “Άλλου Ανθρώπου”»

 

Read More

And More