Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η αδελφή του γαμπρού του στο Live News – «Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αυτός ο άνθρωπος»

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε αποκλειστικά η αδελφή του γαμπρού του Κώστα Πολυχρονόπουλου, ο οποίος κατηγορείται πως συμμετείχε στην οργάνωση που δρούσε πίσω από την κοινωνική κουζίνα.

Ο γαμπρός του Κώστα Πολυχρονόπουλου είδε το όνομά του να εμπλέκεται σε μία ιστορία απάτης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, χωρίς, όπως έχει πει ο ίδιος, να έχει ιδέα για όλα αυτά.

Όπως είπε μιλώντας στο Live News, η εμπλοκή του συνδέεται με την εξόρμηση του «Άλλου Ανθρώπου» στους σεισμούς της Τουρκίας καθώς τότε ο Κώστας Πολυχρονόπουλος του είχε ζητήσει να του δώσει τον αριθμό της κάρτας του ώστε να τον βοηθήσει για να μπουν οι δωρεές. Έτσι, είδε το όνομά του να εμπλέκεται στον κυκεώνα των αποκαλύψεων.

«Μίλησα χθες με τη νύφη μου. Την πήρα εγώ τηλέφωνο μετά από πολύ καιρό. Άρχισε και φώναζε. Την ρώτησα “τι θα γίνει με τον αδελφό μου” και μου απάντησε “στα @@@ μου”. Μου το έκλεισε και δεν την ξαναενόχλησα. Πήγαινε ο αδελφός μου και βοηθούσε στον «Άλλο Άνθρωπο». Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. Πολυχρονόπουλος). Δεν έχω μιλήσει μαζί του ποτέ. Μία φορά τον είδα. Ξέρω πολύ καλά ότι ο αδελφός μου δεν ξέρει από τζόγο και φρουτάκια. Δεν έχει παίξει ποτέ. Τα αδέλφια μου του παίρνουν τσιγάρα. Δεν έχει χρήματα ο αδελφός μου. Το μόνο που υπάρχει είναι ο λογαριασμός από τον Δήμο».

 

Read More

And More