Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Το άγνωστο εστιατόριο του «Άλλου Ανθρώπου» – Τι αποκαλύπτει πρώην παίκτρια του MasterChef

Μια νέα αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» έκανε το πρωί του Σαββάτου μια πρώην παίκτρια του MasterChef.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Μάλιστα, από διάφορες μαρτυρίες έχει προκύψει πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ κάποιοι πρώην εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας, αναφέρουν ότι έκανε κατάχρηση προϊόντων, ή τα πουλούσε σε άλλα μικρότερα καταστήματα προκειμένου να έχει έσοδα ο ίδιος. 

Τώρα, μια νέα αποκάλυψε έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου. Η Ντέμη Γεωργίου μιλώντας στην εκπομπή «Γειά σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη, αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να εργαστεί σε ένα εστιατόριο που θα άνοιγε στην Αθήνα, πίσω από το οποίο κρυβόταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Μάλιστα, όπως λέει, το εστιατόριο αυτό έχει ανοίξει κανονικά στο κέντρο της Αθήνας.

«Κάτι μέσα μου…Δεν έτυχε ποτέ να πάω στον “Άλλο άνθρωπος”! Εγώ πηγαίνω με την διαίσθησή μου, ήταν εκτός των ορίων μου. Το ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει. Ποτέ δεν είχε ακουστεί τίποτα, ήταν πολύ μπραφ. Δεν είχα ιδέα. Όλα φαίνονται βέβαια.

Κάποια πράγματα φαίνονται στα μάτια των ανθρώπων. Είναι κάποιοι άνθρωποι που το φιζίκ τους παραπέμπει σε κάτι άλλο. Είναι ο τζόγος, ο αλκοολισμός, δεν το λέω κακά. Δε θέλω να ακουστεί άσχημα.

Ο τύπος είναι μπρουτάλ, νεάντερνταλ. Είναι σκληρός, είναι σκληροτάχηλο τυπάκι. Δεν τον βλέπεις; Δεν μου “βρωμάει”, γιατί και τα ψάρια βρωμάνε αλλά είναι νόστιμα, στην πραγματικότητα αλλά δεν ήθελα να ήμουν κομμάτι αυτού του πράγματος για κάποιον δικό μου λόγο». είπε αρχικά η Ντέμη Γεωργίου.

«Σε αυτή τη χώρα κάποιος θέλει να αρπάξει κάτι, δεν μου κάνει εντύπωση. Δεν είχαμε βρεθεί ποτέ από κοντά. Κάποια στιγμή με προσέγγισαν να κάνω μια συνέντευξη για σεφ σε ένα μαγαζί στην Αθήνα που από πίσω λέγανε ότι είναι εκείνος. Το κατά πόσο ισχύει… Ήταν μια κοπέλα αό τη Γερμανία που έκανε τις συνεντεύξεις, η συνέντευξη έγινε μέσω skype.

Δεν τον έχω συναντήσει από κοντά αλλά μου είπε ότι πίσω από αυτό βρίσκεται ο Άλλος Άνθρωπος. Μου έκανε εντύπωση πως από εκεί που είσαι στο δρόμο και πουλάς κάτι να φτάνεις να έχεις μια “ΜΚΟ” και μέσω αυτής να έχεις εστιατόριο.

Είμαι λίγο απαιτητική και θέλω να μιλάω με τους ανθρώπους που έχουν το εστιατόριο. Δεν ήρθε ποτέ αυτή η ώρα. Μόνο μου ανέφερε η κοπέλα ότι κάνουν κοινωνικό έργο, ταΐζουν άστεγους και μου ανέφερε το όνομα.

Μου κίνησε την περιέργεια και ρώτησα έναν φίλο μου και μου είπε ότι είχαν προσεγγίσει και εκείνον. Μου φάνηκε λίγο ότι… πάτε στους “σελέμπριτιζ”. Γιατί πας σε κάποιον διάσημο; Το εστιατόριο άνοιξε στην Αθήνα, κεντρικότατα, πάνε οι πελάτες και πληρώνουν» δήλωσε η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Read More

And More