Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά στον Κώστα Τσουρό, για τη δήλωση «Από πού κι ως πού κρίνει τηλεοπτικά πρόσωπα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι Raw House στο Youtube σχολίασε τα πρόσωπα και τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. (Δες εδώ περισσότερα)

Ο Κώστας Τσουρός προβάλλοντας ένα μικρό απόσπασμα στην εκπομπή «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα» θεώρησε πως ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου δεν θα έπρεπε να σχολιάζει τους Έλληνες παρουσιαστές.

«Είναι θάρρος να μπορείς να πεις τη γνώμη σου. Το θέμα εδώ για μένα είναι ότι δεν περιμένω τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μου πει για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Μου «χτύπησε» κάπως να ακούω τον Βασάλο να κρίνει τον Μικρούτσικο, τον Λιάγκα. Βρίσκεται σε μια εκπομπή που εκεί υποτίθεται πρέπει να σχολιάσει αλλά δεν σχολιάζει. Στο Youtube βγαίνει και σχολιάζει» τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν είμαι ο δικηγόρος του αλλά εκεί μπορεί να νιώθει πιο άνετα» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν καταλαβαίνω από πού και ως πού ο Κωνσταντίνος Βασάλος να κρίνει τους ανθρώπους της τηλεόρασης;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής του Mega.

 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρακολούθησε την εκπομπή του Mega και τα σχόλια που έγιναν για εκείνον και απάντησε στον Κώστα Τσουρό μέσα από τα Instagram Stories του: «Γνώμη για το αν έχω το δικαίωμα να εκφράζω ελεύθερα τη γνώμη μου για τους ανθρώπους της τηλεόρασης και αν μου επιτρέπουν να την εκφράζω;».

Και συμπλήρωσε: «Γνώμη που όλοι σχολιάζουν τους πάντες αλλά δεν δέχονται σχόλια και γνώμες από ανθρώπους εκτός της τηλεόρασης; Δημοκρατικά μου ακούγονται όλα αυτά».

Read More

And More