Κωνσταντίνος Βασάλος για Survivor 2024: Η πρόταση που έκανε στον Γιώργο Λιανό – «Μάλλον βλέπω να τρώω άκυρο»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό Σου Σού» με αφορμή τον νέο κύκλο του Survivor 2024 αλλά και την προσέγγιση που είχε ώστε να συμμετάσχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση για τις αμοιβές των παικτών, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Μπράβο στα παιδιά που τα ζητάνε και τα παίρνουν, δεν τα παίρνουν από τον ελληνικό λαό, δεν τα παίρνουν από την κυβέρνηση. Ο καθένας ορίζει ένα ποσό για τον εαυτό του, αν το πάρει μαγκιά του με χαρά του».

Για την πρόταση που δέχτηκε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Δύο φορές με πήρανε τηλέφωνο, αλλά τώρα είμαι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, δεν μπορώ να πάω και θα ήθελα να ξαναπάω από άλλη σκοπιά στο Survivor.Δεν μπήκα στη διαδικασία οικονομικής συζήτησης γιατί αν έμπαινα τα λεφτά είναι διάολος και θα μπορούσαν να με πείσουν».

«Θα ήθελα να ήμουν ο βοηθός του Γιώργου Λιανού. Του έλεγα: “Του χρόνου θα με πάρεις μαζί σου να κάνω τον βοηθώ σου; Θα κάνω ένα κουίζ και ένα αγώνισμα, δεν θέλω κάτι άλλο”. Μάλλον βλέπω να τρώω άκυρο», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την πρόταση που έκανε στον παρουσιαστή του Survivor. 

Read More

And More