Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ξαπλώσαμε μαζί και δεν κάναμε τίποτα» – Η αποκάλυψη για τον νεανικό του έρωτα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπήκε ξανά στην κουζίνα, συνδυάζοντας τη μαγειρική με τις άγνωστες ιστορίες της ζωής του.

Στο νέο του βίντεο στο youtube ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλά για τον παιδικό του έρωτα και τα όσα πέρασε μέχρι να καταφέρει να κερδίσει την κοπέλα με την οποία ήταν ερωτευμένος.

«Μου άρεσε μία κοπέλα από την τρίτη γυμνασίου και δεν της το είπα ποτέ. Έφτασα τρίτη λυκείου, πήγαμε πενταήμερη και μου λέει: “Θέλω να κοιμηθούμε μαζί”. Ξαπλώνουμε μαζί και δεν έγινε τίποτα», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και πρόσθεσε: «Καθόμασταν στο ίδιο θρανίο και δεν της είπα ποτέ ότι μου άρεσε γιατί αυτή είχε αγόρι μεγαλύτερό μας. Εκείνη 15 και ο σύντροφος 23. Όταν μείναμε οι δυο μας στο δωμάτιο στην πενταήμερη, δεν έγινε τίποτα γιατί εγώ είμαι ντροπαλός και πολύ συνεσταλμένος. Φοβόμουν την απόρριψη», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε πως την ακολούθησε μέχρι στις διακοπές της στην Πάρο, ωστόσο οι δυο τους ήρθαν κοντά όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισε να της εκφράσει τα συναισθήματά του.  

«Βγήκαμε στην Αθήνα σε ένα πάρκο ως 18χρονοι και μέχρι να της πω ότι μου αρέσει, πέρασε κάνα τρίωρο. Της το λέω και μου απαντά: “Γιατί δεν μου το έλεγες τόσα χρόνια και εμένα μου άρεσες”. Περάσανε έξι χρόνια για να πάρω την απόφαση να της το πω. Συνευρεθήκαμε ερωτικά και το όνειρό μου για τον παιδικό μου έρωτα εκπληρώθηκε», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον πρώτο του έρωτα. 

Read More

And More