Κωνσταντίνος Βασάλος: «Μου φαίνεται φασιστικό να σχολιάζουμε αν μπορώ να έχω άποψη και να την εκφράζω»

Ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον τρόπο που σχολιάστηκαν τα όσα είπε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα στο κανάλι του Raw House στο Youtube. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» και η δημοσιογράφος Δήμητρα Τσαούση συνάντησε τον συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου, ο οποίος απάντησε στα σχόλια που έγιναν εις βάρος του.

«Μόνο από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού ειπώθηκαν πράγματα; Από όλες τις εκπομπές ειπώθηκαν. Δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάζω; Γιατί; Δε κατάλαβα, δε μπορώ να σχολιάζω; Δε με στενοχωρεί τίποτα γιατί εγώ, ξέρω που κολυμπάω. Απλά δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συζητάμε, αν εγώ μπορώ να έχω γνώμη ή όχι, ή πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψει κάποιος στην τηλεόραση για να έχει γνώμη. Αυτό, είναι πολύ αστείο.

Αυτό που είπε η Ευρυδίκη ήταν το λογικό. Την ευχαριστώ που με υποστήριξη, αλλά ήταν το λογικό. Δε μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε; Δημοκρατία δεν έχουμε; Δε μπορεί να λέει ο καθένας την άποψή του; Ο καθένας θα λέει ό,τι θέλει, όποτε θέλει, και όπου θέλει. Από την εκπομπή σας, εγώ δεν ασχολήθηκα με κανέναν και ήταν από τις λίγες εκπομπές που ασχολήθηκαν μαζί μου και με τον λόγο που βγήκα και τα είπα.

Αντίστοιχα και η εκπομπή του Κώστα είπε για μένα. Δεν ασχολήθηκαν οι εκπομπές για τις οποίες μίλησα και αυτές που δεν ασχολήθηκα…».

Σε άλλο σημείο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε και στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για τον ίδιο λέγοντας, «Αυτό που είπε ότι θέλω κούρεμα, είναι μια αλήθεια, τον ευχαριστώ. Τώρα σχετικά με τις κακές παρέες, οι παρέες μου είναι πολύ λίγες και συγκεκριμένες. Αν εννοεί τον Fipster, που αυτόν εννοεί γιατί κάνω το Youtube, έχω να πω ότι είναι η καλύτερη παρέα που έχω. Δεν υπάρχει συζήτηση για το με ποιον πρέπει να κάνω παρέα. Η τηλεόραση πράγματι μπορεί να σε κάψει, αν βγάλεις κι εσύ το σπίρτο».

«Καθόμαστε τώρα και ασχολούμαστε με τον αν θα πρέπει να έχω γνώμη και αν μπορώ να την εκφράζω. Μου φαίνεται τέρμα φασιστικό αυτό» είπε τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Read More

And More