Κωνσταντίνος Βασάλος: Συγκινήθηκε με το φιλί Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor

Στο «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκε η σκηνή από το αποψινό επεισόδιο (9/1) του Survivor, όπου Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε συγκινημένος με την τρυφερότητα του ζευγαριού μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, με τους συνεργάτες του να τον… τρολάρουν!

«Μου σηκώθηκε η τρίχα, δες εδώ. Ανατρίχιασα. Είναι δύο παιδιά ερωτευμένα, παιδιά ανατρίχιασα! Είναι συγκινητικό γι’ αυτό. Εμένα μου αρέσει» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δεν το πιστεύει ότι μιλάει τόσο, έχει κλείσει η φωνή του» έσπευσε να σημειώσει με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος σχολίασε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο:  «Είναι ακόμα τσουτσουριασμένος αυτός».

«Συγκινήθηκες; Παιδιά, βούρκωσε» ρώτησε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον ίδιο να εξηγεί:  «Δε συγκινήθηκα με τα συγκεκριμένα παιδιά, η εικόνα μου άρεσε πάρα πολύ. Εγώ δε φιλήθηκα μέσα στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν ζευγάρι μέσα. Είναι πολύ αυθόρμητοι κι εμένα αυτό μου αρέσει».

Read More

And More