Κωνσταντίνος Βασάλος: Ζήτησε τη συμβουλή της Σίσσυς Χρηστίδου για να φλερτάρει σωστά την Ντούα Λίπα

Τη χαρά του για τον χωρισμό της Ντούα Λίπα από τον Ρομέν Γαβράς θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Ο πρώην παίκτης του Survivor που έχει εκφράσει πολλές φορές ανοιχτά τον θαυμασμό του για τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, στην οποία μάλιστα είχε στείλει και μήνυμα στο παρελθόν, ανέφερε, «Χώρισε η Dua Lipa μετά από 8 μήνες. Καλά, σίγουρα με θέλει τώρα» κάνοντας τους πάντες το πλατό να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Δε ταιριάζω εγώ με τη Dua Lipa; Προφανώς αν τα φτιάξω μαζί της θα το πω. Την έχω στείλει άπειρα μηνύματα. Δες εδώ. Πόσα στόρι, δεν έχει απαντήσει τίποτα. Δες εδώ το μήνυμα. Διάβασε» είπε σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού διάβασε το μήνυμα που έστειλε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Ντούα Λίπα, είπε «Ε, θα σου απαντήσει σε αυτό το μήνυμα;»

«Έχω τον τρόπο μου πάντως εγώ. Φλερτάρω… Θα της στείλω, “έμαθα ότι χώρισες”. Θα μου πείτε έναν ωραίο τρόπο να την προσεγγίσω; Η Βένια από πάνω μου λέει να στείλω μια σέλφι γυμνός» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζητώντας τη βοήθεια των συναδέλφων του για να μπορέσει να προσεγγίσει την τραγουδίστρια.

Read More

And More