Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για διαζύγιο Βανδή – Νικολαΐδη: “Η Δέσποινα είναι πολύ δυνατός άνθρωπος – Χρειάζεται αγάπη”

Σίγουρα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους χωρισμούς της φετινής χρονιάς είναι εκείνος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη ύστερα από 18 χρόνια γάμου. Αυτή την περίοδο, η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίζεται στην Κύπρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε η Δέσποινα Βανδή με το διαζύγιο, αποκαλύπτοντας ότι το γνώριζε πριν βγει η ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης.

«Περνάμε πάρα πολύ καλά με την Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο. Το ότι θα συνεχίσουμε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη αυτό νομίζω τα λέει όλα σε τέτοιες δύσκολες εποχές. 

Πάντα είμαστε κοντά στους φίλους μας σε δύσκολες στιγμές. Έτσι το κάνω πάντα αθόρυβα και διακριτικά. Ο καλύτερος σύμβουλός μας είναι το ένστικτό μας και ο εαυτός μας. Και αυτό νομίζω κάνει η Δέσποινα τώρα. Το χαίρομαι πολύ. Μου είχε πει ότι θα βγει η ανακοίνωση. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά ξέρετε η Δέσποινα Βανδή είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τα πράγματα και έτσι της έχεις εμπιστοσύνη ότι θα κάνει το σωστό. Όλος ο στενός της κύκλος ήμασταν κοντά της αλλά και μακριά. Παρακολουθούσαμε διακριτικά αν χρειαστεί κάτι. Είναι πολύ δυνατή, το μόνο που χρειάζεται αγάπη. Ένας χωρισμός, ειδικά μετά από τόσα χρόνια και με τόσο σοβαρή σχέση γάμου και παιδιών κλπ, πάντα αφήνει και στεναχώρια και θλίψη, αλλά είναι πολύ δυνατή».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164