“Κόπηκε” εκπομπή του Mega! – Η ανακοίνωση του παρουσιαστή (pic)

Ούτε μήνας δεν πέρασε από την ημέρα, που η εκπομπή του Λάμπρου Φισφή «Απόψε μόνο» έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιάννη Σαρακατσάνη αλλά και τους Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο, υποδέχτηκαν στο πλατό του late night comedy ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, youtubers και άλλα πρόσωπα της επικαιρότητας. Ωστόσο, αυτό έγινε για ελάχιστες εκπομπές.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Λάμπρος Φισφής ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, το τέλος του «Απόψε μόνο».

«Το “Απόψε Μόνο” σταματάει και είναι άγνωστο το αν και πότε θα επιστρέψουμε. Ήταν μια σύντομη αλλά πολύ όμορφη εμπειρία και θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που το παρακολουθήσατε, όλους όσους δουλέψανε για να βγουν τα λίγα μας επεισόδια και τους guest που μας έκαναν την τιμή να έρθουν και να παίξουν μαζί μας. Σε όσους αναρωτιούνται γιατί σταματάμε η απάντηση είναι «Ε COVID». Σε όσους αναρωτιούνται τι είναι αυτή η εικόνα η απάντηση είναι ζωγραφιά της κόρης μου όπου δείχνει εμένα στην τηλεόραση με φόρεμα και κοτσιδάκια. Μια νέα καριέρα ξεκινάει…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες το post του Λάμπρου Φισφή:

Read More

And More