Κώστας Δόξας: Μήνυση κατά της Μαρίας Δεληθανάση μετά τη σύλληψη – «Εκείνη υπέδειξε να τον συλλάβουν» λέει ο δικηγόρος του

Ο Σπύρος Δημητρίου, δικηγόρος του Κώστα Δόξα μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη για τη σύλληψη του τραγουδιστή, που έγινε γνωστή το βράδυ της Τετάρτης 19/1. (Διάβασε εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Όπως υποστήριξε ο συνήγορος Κώστα Δόξα, «η τέως σύζυγος του κυρίου Δόξα, διψασμένη για δημοσιότητα “έδωσε” τη σύλληψη στα πέντε λεπτά από την ώρα που έλαβε χώρα η προσαγωγή του στο τμήμα, καθώς η ίδια την είχε ενορχηστρώσει.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ πρόκειται για μία υπόθεση διατροφής, όπου τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η τέως σύζυγος του κυρίου Δόξα μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, είναι μία υγιής κοπέλα, νέα και μπορεί να εργαστεί, οπότε δεν χρειάζεται να τη διατρέφει ο κύριος Δόξας κι έτσι το δικαστήριο αποφάσισε να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου. Της επιδόθηκε η απόφαση του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2021 και έτσι του όφειλε 2.000 ευρώ. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δεν συμψηφίζονται, κι εγώ και η κα Μαστοράκη που εκπροσωπούμε τον κ. Δόξα του υποδείξαμε να καταβάλει τη διατροφή».

Ο Σπύρος Δημητρίου συνέχισε για τον Κώστα Δόξα: «Τον μήνα Ιανουάριο και καταβάλλοντας πλέον τη μειωμένη διατροφή, και λόγω ότι έκλεισαν τα καταστήματα λόγω κορονοϊού, καθυστέρησε να καταβάλει τη διατροφή λίγες ημέρες, ωστόσο την κατέβαλε κανονικά. Καθυστερώντας η τέως σύζυγος, υπέβαλε μήνυση για μη καταβολή διατροφής, ωστόσο ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει και εχθές και ενόσω είχε την εβδομαδιαία προβλεπόμενη επαφή με τη θυγατέρα του, και ενόσω είχε λάβει τη διατροφή, τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και την ώρα που παρέδιδε τη θυγατέρα στο σπίτι της τέως συζύγου, υπέδειξε η ίδια η τέως σύζυγος να τον συλλάβουν. Ακολούθησε ο κ. Δόξας τους αστυνομικούς, απέδειξε ότι έχει καταβάλει τη διατροφή και αφέθηκε ελεύθερος».

«Καταλαβαίνετε ότι προκάλεσε την καταδίωξή του από τις Αρχές, γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδές. Και ασφαλώς, ήδη ο συνεργάτης μου στη Θεσσαλονίκη, υπέβαλε μήνυση κατά της τέως συζύγου του» πρόσθεσε και σημείωσε ότι η Μαρία Δεληθανάση είναι εκείνη που ευθύνεται για τη γνωστοποίηση της είδησης της σύλληψης του τραγουδιστή

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164