Κώστας Φραγκολιάς: Έξαλλος στον «αέρα» του Happy Day – «Ρε πάτε καλά εκεί έξω; Δικαστές είσαστε όλοι;»

Μετά τη δημόσια απολογία που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης και όσους την κατηγόρησαν ότι κάνει «ξέπλυμα» στους κατηγορούμενους, ο Κώστας Φραγκολιάς ξέσπασε στον «αέρα» του Happy Day.

«Ζητώ και πάλι συγγνώμη για το “νέοι” και “ωραίοι” γιατί κάποιοι έτσι όπως το απομόνωσαν, το κάνουν να ακούγεται επιλήψιμο. Επειδή δεν προσδιορίζεται ένας εγκληματίας ή ένας βιαστής ως νέος, ωραίος, όμορφος, πλούσιος…» είπε η παρουσιάστρια του Alpha.
Τότε τη διέκοψε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. «Δεν κατάλαβα, οι βιαστές έχουν συγκεκριμένο προφίλ; Δε μπορούν να είναι νέοι και ωραίοι; Με αυτό που είπες εσύ το νέοι και ωραίοι, καλύπτουμε έναν βιασμό; Που βγαίνουν όλοι οι δικαστές του πωπού και λένε ό,τι λένε και με αυτό τους καλύπτουμε; Ρε πάτε καλά εκεί έξω; Και μένα μου έχουν 15 χιλιάδες μηνύματα, νομίζετε έχω την όρεξή σας να διαβάζω την κάθε μπαρούφα που λέτε; Κανένας δε βγαίνει επώνυμα να μου πει ότι είμαι ο τάδε κι έχω αυτή την άποψη για να κάνουμε μία κουβέντα».

«Και όλο αυτό που γίνεται στα social, που βγαίνετε και “κατηγορείτε” και λέτε να βγουν να μιλήσουν με ονόματα, τι είσαστε; Δικαστές είσαστε όλοι; Άσε με τώρα… Αυτό σημαίνει ότι καλύπτουμε έναν βιασμό, επειδή είπε η Σταματίνα το νέοι και ωραίοι; Θα τρελαθούμε… Οι κομπλεξικοί όλοι που θέλουν να βγουν την άποψή τους. Αλλά ξέρετε τι λένε για τις απόψεις…» συνέχισε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ολοκληρώσει την κουβέντα και να ηρεμήσει τον Κώστα Φραγκολιά.

Read More

And More