Τον Κώστα Φραγκολιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου και ο δημοσιογράφος, Σαράντης Μαριεττής.
Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μεταξύ άλλων, σχολίασε το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αλλά και τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» για τις γυναίκες και την περίοδο της λοχείας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Σταθήκαμε και δείξαμε αυτά που επικοινώνησαν οι ίδιοι, με το τι έγινε μετά. Τώρα, το ότι κόβεται η εκπομπή εννοείται ότι δεν είναι κάτι ωραίο, βγαίνεις εκτός προγράμματος. Υπάρχουν άνθρωποι και οικογένειες οι οποίοι δουλεύουν και στηρίζονται πάνω σε αυτό και εννοείται ότι δεν είναι καθόλου ωραίο και κομψό», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.
Και συνέχισε: «Την εκπομπή την παρακολουθούσα, ήταν μια αισιόδοξη εκπομπή, μου άρεσε πολύ και η ομάδα».
«Εγώ δεν ξέρω αν θα είχα την όρεξη να κάνω πάρτι. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιους ανθρώπους. Το κόψιμο της εκπομπής μπορεί ο καθένας να το διαχειριστεί διαφορετικά και είναι δικαίωμά τους», συμπλήρωσε ο Κώστας Φραγκολιάς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Όλοι αυτοί που πήραν θέση για τις δηλώσεις του Πρωινού περί τρίτου προσώπου στη λοχεία, θα ήθελα να μου πουν τι θα έκαναν σε αυτή τη θέση», κατέληξε κλείνοντας ο Κώστας Φραγκολιάς.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ