Κώστας Φραγκολιάς: Μίλησε για τα συμπτώματά του με τον κορονοϊό – “Δεν είμαι αρνητής, δεν πρόλαβα να κάνω το εμβόλιο”

O Kώστας Φραγκολιάς μετά την καραντίνα που πέρασε μαζί με τη σύντροφό του Δώρα που νόσησε από κορονοϊό, κόλλησε και ο ίδιος και την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day. Ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε live σύνδεση το πρωί της Τρίτης στο Happy Day και είπε για τα συμπτώματά του, αλλά και πώς πιστεύει ότι κόλλησε από την αγαπημένη του 

“Την πατήσαμε” είπε ο Κώστας Φραγκολιάς. Έχω υποψίες πως κόλλησα. Αν δεν έγινε από την τουαλέτα, ίσως κόλλησα από τα ακουστικά που είναι της Δώρας και δεν πρόλαβα να τα καθαρίσω” 

“Μπήκαμε στην καραντίνα. Είχαμε χωρίσει το σπίτι. Τα δικά μου τεστ αρνητικά.  Από το Σάββατο είχε πόνους στους μυς αλλά λέω είναι από το καθισιό. Την Κυριακή το βράδυ έκανα σελφ τεστ ήταν αρνητικό και σε λίγα λεπτά φάνηκε θετικό. Και το μοριακό ήταν μετά θετικό. Δεν έχω άλλα συμπτώματα, μόνο πόνο στους μυς. Η Δώρα τώρα μπορεί να βγει έξω. Μπορούμε να είμαστε μαζί πλέον. Δεν έκανα το εμβόλιο λόγω φόρτου εργασίας. Το αμελούσαμε δεν είμαι αρνητής. Τώρα μας είπαν μετά από 8 μήνες να κάνουμε το εμβόλιο” είπε ο Κώστας με τους συνεργάτες του να του λένε πόσο πολύ τους λείπει!

Πάντως ο Κώστας ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και χαμογελαστός! Περαστικά του!

Read More

And More