Κώστας Φραγκολιάς: «Όταν έρθει αυτή η μαύρη ώρα να αποχωρήσει από την εκπομπή ο Παπανώτας θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο»

Τον Κώστα Φραγκολιά συνάντησε η κάμερα της εκπομπή Fay’s Time και η δημοσιογράφος, Σοφία Ραφτοπούλου.

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, για το πρόσωπο που διαπραγματεύεται το συμβόλαιό του από το Happy Day, αλλά και για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα.

«Για εμένα είναι λίγο νωρίς φαντάζομαι, το κανάλι έχει κάποιες άλλες προτεραιότητες, αφού εμένα με έχουν και δεμένο για τους χρόνου», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς. 

Σχετικά με το πρόσωπο που διαπραγματεύεται για την επόμενη σεζόν, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε: «Η Τίνα έχει να συζητήσει για το συμβόλαιό της, δεν είναι για του χρόνου, οπότε πρέπει να συζητήσει». 

Όσον αφορά την απόφαση του Δημήτρη Παπανώτα να ασχοληθεί με την πολιτική, ο Κώστας Φραγκολιάς σημείωσε: «Εγώ του εύχομαι από καρδιάς ό, τι καλύτερο και ότι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο.

Θετικές και ψύχραιμες ήταν οι αντιδράσεις όταν ο Δημήτρης μας το ανακοίνωσε. Αν χρειαστεί να σταματήσει ο Δημήτρης, θα το συζητήσουμε εκείνη τη στιγμή. Όταν έρθει αυτή η μαύρη ώρα θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο για την εκπομπή. Δεν ξέρω αν υπάρχει το ενδεχόμενο αντικατάστασης. 

Read More

And More