Κώστας Καραφώτης: Η περίοδος που ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου – «Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μόνος μου στο πρόβλημα»

Ο Κώστας Καραφώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για το γάμο, τις αισθητικές επεμβάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου.

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», είπε αρχικά ο Κώστας Καραφώτης.

Σχετικά με την περίοδο που ζήτησε την βοήθεια του ψυχολόγου, ο Κώστας Καραφώτης ανέφερε: «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο ωραίος του σχολείου, ούτε είχα και τέτοια ανάγκη. Είμαι υπέρ των αισθητικών παρεμβάσεων, είχα κάνει και στο παρελθόν. Την περίοδο που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μονός μου σε ένα πρόβλημα, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο και βοηθήθηκα».

Κλείνοντας, ο Κώστας Καραφώτης σημείωσε: «Η απώλεια του θείου μου πριν από μερικά χρόνια με στιγμάτισε, γιατί ήταν από τους ανθρώπους που με έβαλαν στη μουσική».

Read More

And More