Κώστας Καζάκας: «Όταν το έμαθε ο πατέρας μου έγινε έξαλλος, δεν του κράτησα κακία»

Για την προσωπική και επαγγελματική του πορεία, μίλησε ο Κώστας Καζάκας, καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, τον γιο του ο οποίος εργάζεται ως ηθοποιός στην Κύπρο, αλλά και την κόρη του η οποία ακολούθησε τον δύσκολο δρόμο της κλασικής μουσικής, φεύγοντας για το εξωτερικό.

Κώστας Καζάκας – «Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»

Για τα νεανικά του χρόνια αλλά και την στιγμή που ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα γίνει ηθοποιός, ο Κώστας Καζάκας αποκάλυψε πως οι σχέσεις με τον πατέρα του ταράχτηκαν για μια μεγάλη περίοδο…

«Ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός, έγινε έξαλλος. Τον έχω δικαιολογήσει βεβαίως. Για τρία χρόνια δεν μου έδωσε δραχμή, μου έδινε η γιαγιά μου κάποια χρήματα για να πληρώνω την σχολή και η μαμά πακέτα που ερχόντουσαν με φαγητά. Το τι κριθαράκι και ρύζι έχω φάει…» είπε ο Κώστας Καζάκας.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου ήθελε να με αναγκάσει να γυρίσω πίσω γιατί δεν πίστευε ότι θα πετύχω. Μετά βέβαια όταν ήρθε να με δει στο θέατρο, καμάρωνε! Δεν κράτησα κακία, δεν έχει και νόημα να κρατάς μέσα σου πράγματα αρνητικά ή να μην βρίσκεται έναν τρόπο να να εξομολογηθείς.

Στη ζωή μου και με ανθρώπους που με έχουν πληγώσει, ψάχνω να βρω λόγους να τους… αθωώσω. Γιατί έτσι δεν μένει μέσα σε μένα. Γιατί να χαλιέσαι και να μαυρίζεις; Δεν είναι ωραίο να μαυρίζεις, πρέπει να χαιρόμαστε» δήλωσε ο Κώστας Καζάκας καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More