Κώστας Μπακογιάννης: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία της Σίας Κοσιώνη με τη Ντόρα Μπακογιάννη και η καθημερινότητά τους

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σύζυγό του Σία Κοσιώνη λέγοντας, «Η Σία είναι συγκλονιστική ως μητέρα» και στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση της συζύγου του με την μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη και την πρώτη τους γνωριμία.

«Νομίζω ότι η μητέρα μου είχε περισσότερο άγχος την πρώτη φορά που συνάντησε τη Σία επίσημα ως σχέση μου. Είναι και οι δυο πολύ ισχυρές και δυναμικές προσωπικότητες που ταίριαξαν και έδεσαν πάρα πολύ γρήγορα. Έχουν τη δική τους χημεία. Νομίζω έχουν αδυναμία η μια στην άλλη» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Όσο για την καθημερινότητα με τα παιδιά στο σπίτι τους, ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε, «Δε συντονιζόμαστε πάντα όλοι μέσα στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει σπίτι που να συντονίζονται όλοι, αυτά γίνονται μόνο στο Hollywood. Η αλήθεια είναι ότι, είμαστε ένα σπίτι με πάρα πολλή αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε ότι, από την πολλή αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτή την αγάπη τη μοιραζόμαστε.

Το αγκαλιά και φιλί είναι στάνταρ από το πρωί μέχρι το βράδυ… Μας αρέσει να συζητάμε τα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας λέμε στα παιδιά μας, “σ’ αγαπώ και είμαι περήφανος για σένα”΄. Έτσι τελειώνει η μέρα μας…»

Read More

And More