Κώστας Τσουρός: «Δεν φωτογράφισα κανέναν στον χωρισμό που ανέφερα, είναι διαφορετικό από αυτό με τον Στάνκογλου»

Για τις αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή του, όσα λέγονται και γράφονται κατά καιρούς για τις εκπομπές του Mega καθώς και τα ρεπορτάζ που αφορούν προσωπικές ζωές ανθρώπων, μίλησε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή «Πρωινό» και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου.

«Αρχικά είχαμε συζητήσει με το κανάλι και ήρθαμε σε αυτό το πλατό γιατί το επιλέξαμε. Δε μας βγήκαν τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλαμε, αλλά προχωράμε. Ισχύει ότι θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή, θα αλλάξουμε πλατό. Δε λειτούργησαν κάποια πράγματα όπως τα θέλαμε και θα πάμε σε έναν άλλο χώρο, λίγο πιο φιλικό ως προς αυτό που κάνουμε» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Όλα αυτά που ακούγονται για τις εκπομπές του Mega, θεωρώ ότι είναι ανήθικο, πόσω μάλλον σε μια τέτοια περίπτωση που δεν έχει καμία υπόσταση, δεν ξέρω γιατί διακινείται και είναι άδικο. Ο χωρισμός που αναφέραμε στην εκπομπή δεν είναι ίδια περίπτωση με αυτό που έγινε με τον Στάνκογλου και τη Σίσσυ Χρηστίδου. Εγώ δε φωτογράφησα κανέναν, και το είπα ως επιχείρημα για να δείξω ακριβώς αυτό, το ότι δε πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω πράγματα, εάν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι δε θέλουν.

Δε με περιορίζει το αν έχεις κάποιος παιδιά. Φυσικά και όταν κάποιος έχει παιδιά, είναι ένα επιχείρημα παραπάνω ότι πρέπει να προσέχουμε περισσότερο. Τα παιδιά είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το σεβόμαστε, αλλά και κάποιος που δεν έχει παιδιά τι; Δε πρέπει να σεβόμαστε τη ζωή του; Αυτό εγώ δε μπορώ να καταλάβω» είπε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Read More

And More