Κώστας Τσουρός: Φεύγει από την Γερμανού; Οι σπόντες του Λιάγκα στον Ουγγαρέζο για τη θέση του

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και παραχώρησε μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον δημοσιογράφο για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια και τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στο Mega, στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε πως συζητάει πράγματα, ωστόσο δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει επίσημα για κάτι.

«Με την Ναταλία έχουμε απίστευτη σχέση. Τρία χρόνια είμαστε μαζί, είμαστε σαν οικογένεια πια. Φυσικά και ξέρει πως έχω κάνει συζητήσεις, είναι ενήμερη. Το σημαντικότερο για μένα είναι να είμαι ντόμπρος. Ο καθένας κοιτάει την πορεία του. Είμαστε επαγγελματίες, δεν είμαστε δεμένοι σε μια καρέκλα, εξελισσόμαστε. Θέλουμε να έχουμε καλύτερες συνθήκες. Και το οικονομικό είναι βασικό» τόνισε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας γύρισε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο – ο οποίος φημολογείται ότι μετακομίζει στο Καλύτερα Δεν Γίνεται – και του είπε χιουμοριστικά: «Δημήτρη αν φύγει ο Τσουρός, να πάω εγώ με τη Μελέτη, να έρθει ο Τσουρός εδώ και να πας εσύ στη Ναταλία».

 

«Δημήτρη, πάντως Καλύτερα δε γίνεται να ξέρεις» είπε όλο νόημα ο Κώστας Τσουρός στον Ουγγαρέζο, με τον Λιάγκα να αναρωτιέται αν θα περάσει καλά στην εκπομπή του Alpha. «Φυσικά και θα περάσει καλά. Αν φύγω εγώ όμως» απάντησε χιουμοριστικά ο καλεσμένος.

Read More

And More