Κώστας Τσουρός για Άντζελα Δημητρίου: «Με ξένισε, ένιωσα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε για τη μητέρα της»

Η ανακοίνωση της Άντζελας Δημητρίου ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από το J2US το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του show ξάφνιασε τους πάντες.

Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν πέρα από τον πόνο που βιώνει η τραγουδίστρια μετά την απώλεια της μητέρας της, υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα που την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση. Ένας από αυτός είναι και ο Κώστας Τσουρός, που όπως είπε μέσα από την εκπομπή του, ένιωσε ότι δεν ήταν η απώλεια της μητέρας της ο μόνος λόγος.

«Εμένα με ξένισε αυτό. Όταν την είδα ξαφνικά στη σκηνή να λέει ότι εγώ φεύγω γιατί η καρδιά μου είναι στη μαμά μου -και φυσικά θα είναι δεν γίνεται διαφορετικά- αλλά πέρασαν και δύο εβδομάδες. Ίσως δεν αντέχει άλλο; Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο μόνος λόγος που έφυγε χθες. Αυτό μου έδωσε την εντύπωση να καταλάβω. Έδειξε και επαγγελματισμό όταν την επόμενη μέρα της κηδείας της μητέρας της πήγε στο J2US» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

«Άρα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή; Το λέω γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε ότι η καρδιά της είναι στη μητέρα της» συνέχισε ο Κώστας Τσουρός.

Όπως ανέφερε ο Πάνος Κατσαρίδης για το παρασκήνιο της αποχώρησης, το τελευταίο διάστημα υπήρχε πρόβλημα με την Άντζελα Δημητρίου, δεν πήγαινε στις πρόβες και ίσως αυτό να δημιουργούσε πρόβλημα στην παραγωγή.

Read More

And More