Κώστας Τσουρός για Γιώργο Λιάγκα: «Κι εγώ όταν άκουσα τη δήλωσή του, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατάλαβα ότι εννοούσε»

Για την αλλαγή στο πλατό της εκπομπής του, τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη.

«Είμαστε πλέον, σε καινούριο πλατό, είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα έχουμε ένα ωραίο υπόλοιπο σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι που είμαι κεντρικός παρουσιαστής, την ίδια δουλειά κάνω που έκανα και πριν. Υπάρχουν άνθρωποι που κάναμε παρέα και με το που πήρα την εκπομπή δημιουργήθηκε απόσταση. Ειδικά φέτος στην τηλεόραση, υπάρχει μεγάλη ανθρωποφαγική διάθεση. Όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το πώς περνάει ο παρουσιαστής», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Για τη Ναταλία Γερμανού, ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Κάθε Δευτέρα μιλάμε με την Ναταλία Γερμανού για τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν με διορθώνει η Ναταλία. Με συμβουλεύει για να γίνω καλύτερος. Με είχαν μπλέξει συνάδελφοι σε μία ιστορία στο παρελθόν που ειπώθηκαν ψέματα για να μου κάνουν κακό».

Τέλος, για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στην Μπέττυ Μαγγίρα, όπου υποστήριξε ότι δεν εννοούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν πριν λίγο καιρό είχε εκφράσει κάποια παράπονα για συναδέλφους του, ο Κώστας Τσουρός είπε, «Και εγώ όταν άκουσα τη δήλωση, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κατάλαβα ότι εννοούσε. Ίσως ο Γιώργος να ήθελε να κλείσει το θέμα ή εννοεί κάποιον άλλον που δεν πήγε το μυαλό μας. Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο». (δες εδώ τι δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας)

Read More

And More