Κώστας Τσουρός για Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: «Δε θυμάμαι να ήταν ποτέ φίλες»

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τη σχέση της Δανάης Μπάρκα με την Κατερίνα Καινούργιου και το κατά πόσο οι δυο τους υπήρξαν φίλες στο παρελθόν.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 2/3 ο Κώστας Τσουρός, θέλησε να πει τη δική του άποψη, λέγοντας πως ο ίδιος δεν είχε δει ποτέ τις δυο γυναίκες να κάνουν παρέα. 

«Λένε όλοι για τη Δανάη, ότι ήταν φίλη με την Κατερίνα και “πήρε” τον πρώην σύντροφό της. Εγώ δε θυμάμαι να ήταν ποτέ φίλες η Δανάη με την Κατερίνα. Εγώ το τελευταίο διάστημα έχω επαφή με την Δανάη, δεν την έχω ακούσει να μου λέει ποτέ για την Κατερίνα Καινούργιου. Αν ήταν φίλες κάπου θα την είχα ακούσει. Εγώ τη βλέπω με συγκεκριμένες φίλες.

Τα είδα κι εγώ τα stories αυτά που έχουν κυκλοφορήσει. Ήταν κάποια στόρι πριν χρόνια που είχε πάει η Δανάη στο J2US λόγω  της μητέρας της και η Κατερίνα, γιατί είναι η εταιρεία παραγωγής της, και όπως ξέρετε σε αυτό τον χώρο, όλοι σαλιαρίζουν μεταξύ τους. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι αν ήταν φίλες, η Δανάη δε θα υποστήριζε δημόσια τη Φαίη Σκορδά με την κούπα του Fay’s time. Tότε δεν ήταν φίλες και τώρα είναι φίλες;» είπε ο Κώστας Τσουρός.

Read More

And More