Κώστας Τσουρός για Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: «Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα;»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον αρραβώνα τους, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/2 στον Άγιο Κωνσταντίνο. Το ζευγάρι καταγράφηκε από την κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα να κάνει κούρα ομορφιάς.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην Ελένη Μουστάκη για τον έρωτά τους και εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για τον αρραβώνα.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Κώστας Τσουρός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το θέμα της εκπομπής. Ενώ αρχικά δεν θέλησε να τοποθετηθεί καθόλου, τα πειράγματα των συνεργατών του, τον ανάγκασαν να πάρει θέση. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Κρατιέμαι πάρα πολύ να ξέρεις! Πάρα πολύ! Βλέπω ότι το χαίρεστε οπότε… Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να με προειδοποιήσει πως βρισκόταν στο γύρισμα για μανικιούρ-πεντικιούρ, και να μην πάθω υστερία στον αέρα. Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος. Όχι επειδή με πήρε τηλέφωνο, επειδή το θεωρώ αστείο.

Δεν θέλετε να φύγει η ενέργεια αυτή τη στιγμή. Η ώρα η καλή! Δεν θέλω να μιλήσω… Ξέρουν ότι το κάνουν για να τους τρολάρει ο κόσμος. Τρολάρουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους. Στο τέλος να μπούμε και στην κρεβατοκάμαρά τους να δούμε τι κάνουν. Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα; Γιατί το επόμενο αυτό θα είναι. Τη γέννα θα την έχουμε, το θέμα είναι να έχουμε τη σύλληψη» είπε χαρακτηριστικά.

Όσα σχολίασε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα:

Read More

And More