Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού: «Ήταν αυστηρή και απαιτητική, όπως οφείλει να είναι ένας κεντρικός παρουσιαστής»

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην εκπομπή I love Σου Κου με αφορμή την αλλαγή στο πλατό της εκπομπής του στο Mega.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση της Ναταλίας Γερμανού η οποία αναφέρθηκε στον Δημήτρη Πανόπουλο και στην πρώτη σεζόν της συνεργασίας τους, όταν κάνοντας τον απολογισμό της, χαρακτήρισε τον δημοσιογράφο με τη φράση: «άνθρακας ο θησαυρός».

Ο Κώστας Τσουρός ο οποίος έμεινε ως συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού επί τρία χρόνια στο πλευρό της, απάντησε για τον παραπάνω χαρακτηρισμό..

«Το να λες σε έναν επαγγελματία ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός, δεν είναι τόσο κομψό, αλλά από την άλλη, του το είπε για κάποιον λόγο προφανώς για να τον ταρακουνήσει. Γι΄αυτό είναι και τρία χρόνια μαζί, αλλιώς δεν θα ήτανε», είπε αρχικά για τη Ναταλία Γερμανού και τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Για τις σχέσεις του με την παρουσιάστρια: «Ρωτάς εμένα να σου πω για τη Ναταλία Γερμανού που ήμασταν τρία χρόνια συνεργάτες και η σχέση μας είναι ακόμα καλή. Προφανώς και στη δουλειά θα ήταν καλή η σχέση μας. Εντάσεις, τσακωμοί και διενέξεις, φυσικά και υπήρχαν, όπως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και όλες τις οικογένειες», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Ενώ κατέληξε για τη Ναταλία Γερμανού: «Ήταν αυστηρή, ήταν απαιτητική όπως οφείλει να είναι ένας κεντρικός παρουσιαστής για να κάνει τη δουλειά του».

Read More

And More