Κώστας Τσουρός για την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στις Ευρωεκλογές: «Μας δυσκολεύεις λίγο αλλά είμαστε δίπλα σου»

Η Νόνη Δούνια θα είναι ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις φετινές Ευρωεκλογές που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούνιο του 2024. Αυτό σημαίνει πως η πρώην βουλευτής θα αποχωρήσει από την εκπομπή «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα» που συμμετέχει αυτή τη σεζόν.

Ο Κώστας Τσουρός δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια μέσα από την εκπομπή του στο Mega, τονίζοντας πως τόσο εκείνος όσο και η ομάδα του στηρίζουν την συνεργάτιδά τους.

«Θέλω να σου πω Νόνη μου, ότι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα στους υποψηφίους για την Ευρωβουλή, ανεξαρτήτως κόμματος. Ένας έντιμος και ικανός άνθρωπος και ξέρω ότι έχεις και το ήθος που το ξέρουμε όλοι. Σημαντικό είναι να υπάρχουν τέτοιες υποψηφιότητες, για να βοηθήσουν τη χώρα μας αλλά και την Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Με συγκινείς πάρα πολύ, είναι τιμητικό για εμένα να βρίσκομαι σε αυτό το ψηφοδέλτιο. Χαίρομαι πάρα πολύ και για την επιλογή σου προς το πρόσωπό μου φέτος. Εύχομαι να ήμουν αυτή που ήθελες να είμαι. Είναι πολύ σημαντικό και το θέλω πολύ και θα το προσπαθήσω και θα το πολεμήσω και χαίρομαι που πιστεύεις αυτά τα πράγματα για εμένα εμένα», απάντησε από την πλευρά της η Νόνη Δούνια.

 

«Όλοι μας είμαστε δίπλα σου. Εμάς μας δυσκολεύεις λίγο. Δεν μπορώ να μην το πω. Θα χρειαστεί να λείψεις για κάποιον καιρό, αλλά επειδή ξέρω πόσο το θέλεις, χαίρομαι πιο πολύ γι’ αυτό και σου εύχομαι τα καλύτερα» κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164