Κώστας Τσουρός: «Η Μαρία Ιωαννίδου συνεχίζει να λέει πρoσβλητικά πράγματα για τη Ναταλία Γερμανού»

Για τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ιωαννίδου στο Mega Καλημέρα.

Μετά την προβολή της συνέντευξης ο Κώστας Τσουρός σχολίασε τα παράπονα που εξέφρασε η ηθοποιός για τις επαφές της με τη Ναταλία Γερμανού.

«Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που θα πω, αλλά θέλω να το πω, χωρίς να έχω καμία ανάγκη να υπερασπιστώ τη Ναταλία… ξέρετε είναι λίγο άβολο για κάποιον, να βγαίνει συνεχώς ένας άνθρωπος και να τον κατηγορεί και να λέει ότι “δεν με προσέχει, δεν με αγαπάει όπως εγώ, πέρασα καρκίνο και δεν ήταν εδώ”, χωρίς να ξέρουμε, ούτε την πραγματική αλήθεια, ούτε την πλευρά της την άλλη», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Και πρόσθεσε: «Σας θυμίζω πόσα χρόνια η Μαρία Ιωαννίδου βγαίνει και κάνει δηλώσεις για τη Ναταλία Γερμανού οι οποίες είναι στο ίδιο μοτίβο συνέχεια και η Ναταλία τόσα χρόνια δεν έχει απαντήσει ποτέ σε κάτι απ’ αυτά.

Η Μαρία Ιωαννίδου συνεχίζει να λέει πράγματα για τη Ναταλία που για μένα είναι προσβλητικά, δεν είναι δυνατόν να λες για έναν άνθρωπο: “Πέρασα καρκίνο και δεν ήρθε να με δει”. Συνέχεια όμως αυτό το πράγμα; Γιατί δεν την παίρνει τηλέφωνο (η Μαρία Ιωαννίδου) να αναζητήσει την επαφή;» σχολίασε ο Κώστας Τσουρός. 

Read More

And More