Κώστας Τσουρός: Η παρεξήγηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι δηλώσεις Παπανώτα και η αποχώρηση της Νόνης Δούνια

Ο Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο παρουσιαστής του Mega με το που μπήκε στο πλατό δέχτηκε μια ερώτηση από τον Νίκο Συρίγο… αν έχει νεύρα, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά καθώς «το ζάχαρό μου είναι κατεβασμένο».

«Δεν έχουμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο εδώ» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και τον κάλεσε στον καναπέ για να λύσουν την μεταξύ τους παρεξήγηση.

«Δεν έχω νεύρα σήμερα, Κωνσταντίνε μην αγχώνεσαι. Σιγά την επίθεση που του έκανα. Έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Καταρχάς δεν καταλάβατε τι είπα. Εγώ είπα ότι ενώ έχετε εδώ ωραία τον Κωνσταντίνο στην εκπομπή σας και δεν τα λέει, τα λέει στο Youtube. Δεν το είδα όλο να κάνω διατριβή. Όντως μετά είπα ότι είχα νεύρα και την πλήρωσε ο Βασάλος. Δεν κάνουμε και εγχείριση ανοιχτής καρδιάς» εξήγησε ο Κώστας Τσουρός.

«Το βίντεο που έκανα ήταν απλά για να εκφράσω τη γνώμη μου για πέντε τηλεοπτικά πρόσωπα, σαν τηλεθεατής. Δεν το δέχτηκες… Ο Πάνος Κατσαρίδης με έβριζε, με ποιο δικαίωμα μιλούσα εγώ. Είδατε ένα μικρό απόσπασμα. Νευρίασα και έστειλα μήνυμα στην Ευρυδίκη, είχαμε πολύ καιρό να μιλήσουμε» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Επειδή ήμουν πάντα δίπλα από μία παρουσιάστρια, πάντα είχα στο μυαλό μου να μπορώ να σταθώ επάξια εάν κάποια στιγμή μπορεί να «κολλήσει» κάπου στην ροή του λόγου η παρουσιάστρια. Ήμουν προετοιμασμένος πάντα. δεν με αφορά το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων. Κρίνω αυτό που βλέπω ή αυτό που λέει, όχι τον άνθρωπο που το λέει. Δεν ταυτίζω την δουλειά με τις δημόσιες σχέσεις, αλλά πολλούς εάν τους έβλεπα στον δρόμο δεν θα τους μιλούσα», δήλωσε επίσης, ο Κώστας Τσουρός.

 

«Η Νόνη Δούνια είναι μια γυναίκα που πρέπει να έχει τον απόλυτο σεβασμό. Έχει δημιουργήσει μέσα από τομείς της κοινωνίας και της πολιτικής, κάτι που το έχει πετύχει μόνη της. Είναι πολύ καθαρός άνθρωπος. Ξέρω ότι ήταν κοινώς αποδεκτή από τους συναδέλφους της στο Ευρωκοινοβούλιο. Πρέπει να είναι κάποιος καθηγητής πανεπιστημίου για να γίνει βουλευτής; Αν ήταν να είναι οι βουλευτές ελίτ, τότε να κάνουμε την ελίτ των Λόρδων. Καθίστε να ανακοινωθεί πρώτα η υποψηφιότητά της και θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Θα τη βρούμε τη λύση μας. Η ίδια το θέλει πολύ. Θα δημιουργηθεί μια αναστάτωση στην εκπομπή, αλλά προτιμώ να ακολουθήσω αυτό που θέλει εκείνη πολύ» απάντησε για την Νόνη Δούνια.

Read More

And More