Κώστας Τσουρός κατά Αφροδίτης Λατινοπούλου: «Τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να προβάλλονται – Είμαστε με τα καλά μας;»

Σε νέες ρατσιστικές δηλώσεις εναντίον της Δανάης Μπάρκα προχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, το απόγευμα της Τετάρτης 15/6 μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας με μαγιό, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Το θέμα συζητήθηκε στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 16/6, με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό να τοποθετούνται.

«Έχει δίκιο ότι είμαστε η no1 χώρα στην παχυσαρκία αυτή τη στιγμή και δη, στην παιδική. Πρέπει να σκύψουμε πάνω από αυτό και να δούμε τι φταίει. Για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας πρέπει να επιστρατευτεί η παιδεία της διατροφής, το να δείχνουμε αποδοχή σε έναν άνθρωπο αγκαλιάζοντάς τον, τον να επικρατούμε την απόφασή του να νιώθει καλά με τον εαυτό του, δεν προωθούμε την παχυσαρκία, καταπολεμούμε τον ρατσισμό.

Οι άνθρωποι, που κατά τα λεγόμενα της κοινής γνώμης με παραπάνω κιλά, έχουν δεχτεί ουκ ολίγες φορές ρατσιστικές συμπεριφορές. Με μεγάλη μου θλίψη πρόσφατα άκουσα τους στίχους σε ένα παιδικό τραγούδι που ακούει η 4χρονη κόρη μου, Αλεξάνδρα, το οποίο κοροϊδεύει μία χοντρή, όπως λέει. Η ρατσιστική κουλτούρα ξεκινά από πολύ νωρίς στη ζωή των παιδιών.  Πήγε να περάσει ένα μήνυμα δυστυχώς με έναν λάθος τρόπο η Αφροδίτη Λατινοπούλου» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε σε έντονο ύφος: «Εγώ χρησιμοποιώντας τα δικά τους λόγια θα πω απλά πως “αντί να ασχοληθούμε με κανέναν σοβαρό άνθρωπο, προβάλλουμε λάθος πρότυπα μίσους και φθόνου αυτή τη στιγμή, το πληρώνουμε και είναι αργά”.

Θα συζητήσουμε το θέμα της παχυσαρκίας, που ξέρουμε τι συμβαίνει, επειδή η Αφροδίτη Λατινοπούλου βγήκε και είπε αυτό ενάντια στη Δανάη Μπάρκα. Καμία ευκαιρία δεν είναι, τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να προβάλλονται. Θα κάτσουμε τώρα να κάνουμε ανάλυση για την παιδική παχυσαρκία –που φυσικά είναι θέμα παιδείας όπως είπε η Ελεονώρα- επειδή το είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου; Είμαστε με τα καλά μας;

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μία γυναίκα που συνεχώς βρίσκει κάτι για να τοποθετηθεί και να την προβάλλουμε. Προφανώς αυτό δίνει τροφή και ψάχνει συνεχώς στο διαδίκτυο να βρει κάτι να πει».

Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη του απάντησε πως «στο προσωπικό της Instagram το έχει ανεβάσει. Θα σου πει, μην με προβάλλεις αν δεν θες».

«Σε εμάς το λέω, δεν το λέω γι’ αυτήν» αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος, ο οποίος τόνισε ξανά ότι διαφωνεί με την αναπαραγωγή των δηλώσεών της.

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Read More

And More