Κώστας Τσουρός κατά Αντώνη Κανάκη: «Δεν τον έχω δει να καλεί στο Ράδιο Αρβύλα έναν πολιτισμένο και ουσιαστικό άνθρωπο»

Με αφορμή τη συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη στο newsit, ο Κώστας Τσουρός ξέσπασε κατά του παρουσιαστή το μεσημέρι της Κυριακής 5/11 μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο παρουσιαστής του MEGA αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, θίγοντας τη στάση του αλλά και το περιεχόμενο της εκπομπής.

«Ποιος θα κρίνει ποιος είναι πολιτισμένος και ποιος όχι; Δηλαδή ο Αντώνης Κανάκης κρίνει αν ένας άνθρωπος είναι ουσιαστικός και πολιτισμένος; Ο Αντώνης Κανάκης αναπαράγει στην εκπομπή του ό,τι γίνεται στην τηλεόραση, χρησιμοποιεί για να κάνει νούμερα αυτά που κατακρίνει ότι κάνουν οι άλλοι στις εκπομπές τους», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν έχω δει εγώ τον κύριο Κανάκη να καλεί στο Ράδιο Αρβύλα έναν πολιτισμένο και ουσιαστικό άνθρωπο, για να γεμίσει την εκπομπή του. Δεν έχει αντιμετωπίσει έναν άνθρωπο απέναντί του όπως οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι που δίνουν υλικό στην εκπομπή του», σχολίασε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν μπορεί να λες ότι εγώ είμαι έξω από αυτό και να κατακρίνω όλους τους άλλους, ενώ κι εγώ ο ίδιος απ’ αυτό το ίδιο πράγμα κάνω τηλεόραση. Εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση, γι’ αυτό είπα ότι εκπλήσσομαι», υπογράμμισε ο Κώστας Τσουρός για τον Αντώνη Κανάκη.

«Κι αυτός όμως κρίνεται. Βγαίνει πάντα ο Αντώνης Κανάκης ως πάπας και λέει τι θα πρέπει να γίνεται στην τηλεόραση. Δεν είναι έτσι. Είναι λίγο προκλητικό και λίγο ύποπτο», κατέληξε τοποθέτησή του ο Κώστας Τσουρός.

 

Read More

And More