Κώστας Τσουρός: Ξεκαθαρίζει για το ρεπορτάζ με τον Γιώργο Μαρίνο που προκάλεσε αντιδράσεις – «Ποιος τον εξέθεσε πραγματικά;»

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» για μια εφ’ όλης συνέντευξη στην Μπέττυ Μαγγίρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Mega απάντησε και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σχετικά με το ρεπορτάζ της εκπομπής του για το πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος.

«Για το θέμα του Γιώργου Μαρίνου δεν καταλαβαίνω όλο αυτόν τον ντόρο που έγινε. Ακούω την καλοπροαίρετη κριτική αλλά τις υστερίες που έγιναν μέσα στην εβδομάδα πραγματικά δεν μπορώ να τις καταλάβω. Έγιναν όλα με συναίνεση, ο συνεργάτης μου πήρε άδειες απ’ όπου όφειλε», απαντά ο παρουσιαστής για το θέμα που συζητήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

«Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι εκθέσαμε τον Γιώργο Μαρίνο. Πιο πολύ τον εξέθεσαν αυτοί που βγήκαν και μίλησαν μετά για αυτόν, αναφέρθηκαν σε πολύ προσωπικά του δεδομένα χωρίς να τον έχουν δει. Οπότε ποιος τον εκθέτει πραγματικά;», συμπλήρωσε ο Κώστας Τσουρός.

 

«Το να ηγείσαι μίας ομάδας είναι πιο τρομακτικό, όλα περνάνε από το χέρι σου και πρέπει να είσαι προσεκτικός. Θέλω όλα να είναι στην εντέλεια. Σε όλες τις εκπομπές που ήμουν προετοιμαζόμουν σαν να έχω εγώ τον πρώτο ρόλο. Έκανα το καλύτερο δυνατό», δήλωσε επίσης ο παρουσιαστής του Mega.

Διάβασε επίσης:

Γιώργος Μαρίνος: Η πρώτη φωτογραφία μετά από χρόνια απουσίας – Πως είναι και τι κάνει σήμερα

Read More

And More