Κώστας Τσουρός: «Με χαστούκισε στο μάγουλο αλλά μετά μου ζήτησε συγγνώμη» – Η on air αποκάλυψη

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στο Πάμε Δανάη και μίλησε για τη φετινή του εμπειρία στην παρουσίαση της εκπομπής, Ακόμα δεν είδες τίποτα, αλλά και τις έντονες στιγμές κατά τη διάρκεια της πορείας του στην τηλεόραση. 

«Υπάρχει η μία πλευρά που λέει ότι όταν ηγείσαι μιας ομάδας, εκ των πραγμάτων για να κάνεις τη δουλειά σου πρέπει να είσαι λίγο αυστηρός» σχολίασε στη συνέχεια, αναφερόμενος σε δύσκολες συμπεριφορές που ενδεχομένως να αντιμετώπισε στην καριέρα του. «Από τα χρόνια που είμαι στην ψυχαγωγία και μετά, από κεντρικούς παρουσιαστές δεν έχω νιώσει άσχημα» είπε χαρακτηριστικά..

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε για τις έντονες στιγμές όταν ξεκίνησε από τον ενημερωτικό τομέα. «Φρόντιζα όλα να είναι ξεκάθαρα από την αρχή. Όταν ήμουν στις ειδήσεις υπήρχαν συμπεριφορές τέτοιες, αλλά τότε λέγαμε “έτσι είναι δουλειά”, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί χαστούκι από διευθυντή του: 

«Με έχουν χαστουκίσει στο μάγουλο. Διευθυντής μου. Είχε γίνει ένα λάθος και πάνω στη φούρια και στο άγχος της δουλειάς είχε γίνει αυτό. Δεν το συζητώ ότι πρέπει να καταγγείλεις κάτι τέτοιο, αλλά ήμουν στον πρώτο χρόνο της δουλειάς μου. Φυσικά και μου ζητήθηκε συγγνώμη μετά» είπε ο Κώστας Τσουρός στην πρωινή εκπομπή του Mega. 

Read More

And More