Κώστας Τσουρός: Ο λόγος που θα τον έκανε να φύγει από το “Καλύτερα δε γίνεται” και η επιλογή ανάμεσα σε Σκορδά – Γερμανού

Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Κώστας Τσουρός ο οποίος μίλησε για τη μετάβασή του από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε αυτή.

“Έχω σκεφτεί ότι ίσως δεν έπρεπε να φύγω από την ενημέρωση αλλά μετά από τόσα χρόνια στην ψυχαγωγία νομίζω έκανα καλά αλλά θέλω να πιστεύω ότι η ενημέρωση είναι κάπου εκεί και με περιμένει… Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω” είπε.

Όσο για το αν θα άφηνε το “Καλύτερα δε γίνεται” για να παρουσιάσει μια δική του εκπομπή, παραδέχτηκε:

“Θα άφηνα το “Καλύτερα δε γίνεται” αν μου γινόταν πρόταση για δική μου εκπομπή. Η Ναταλία ξέρει ότι ο μόνος λόγος που θα την άφηνα θα ήταν για να κάνω κάτι δικό μου. Το ξέρει αυτό, της το έχω πει” και συνέχισε διαλέγοντας ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τη Ναταλία Γερμανού.

“Αγαπάω πολύ τη Φαίη, την λατρεύω, της οφείλω πολλά αλλά επειδή θέλω να είμαι ήρεμος το ΣΚ θα πω Ναταλία Γερμανού” δήλωσε.

Όσο για το ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα της Ναταλίας Γερμανού ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε πως είναι η χωρίς λόγο ανασφάλεια που έχει κάποιες φορές.

Read More

And More