Κώστας Τσουρός: «Οι σχέσεις στον χώρο της ψυχαγωγίας είναι του γλειψίματος και του ψέματος»

Ο Κώστας Τσουρός κάθισε στον καναπέ της «Ελένης» και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την πορεία του στον τηλεοπτικό χώρο, την συνέντευξη που έχει ως απωθημένο, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στην τηλεόραση.

«Η ψυχαγωγία είναι ασύγκριτα πιο δύσκολη από την ενημέρωση. Στον χώρο της ψυχαγωγίας δεν είναι ειλικρινείς οι σχέσεις όπως στην ενημέρωση. Είναι πιο επιφανειακές, του φαίνεσθαι, του γλειψίματος, του ψέματος.

Από μπροστά είμαστε καλά και από πίσω ο ένας θάβει τον άλλον. Το έχω ζήσει πολύ αυτό. Στην αρχή έλεγα μα δεν γίνεται αυτό, δεν είναι δυνατόν, αφού αυτοί οι δύο πριν λίγο βρίζονταν. Τώρα ξαφνικά μπροστά στην κάμερα αγκαλιάζονται και λένε τα καλύτερα;» αναρωτήθηκε ο Κώστας Τσουρός.

Όσο για το ποιον συνεντευξιαζόμενο θα ήθελε να έχει απέναντί του; «Θα ήθελα πολύ να κάνω συνέντευξη στον Ερντογάν, όπως και στον πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα ήθελα να δω τον Μητσοτάκη παίζοντας μπάσκετ να απαντάει ερωτήσεις και τον Τσίπρα κάνοντας κάτι που του αρέσει να απαντάει σε ερωτήσεις. Να δούμε ένα πιο ανθρώπινο προφίλ τους».

Read More

And More