Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ντρέπομαι για τους μισθούς που παίρναμε κάποτε, εσείς σήμερα παίρνετε ψίχουλα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» παραχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, τους λόγους που δεν θα ξαναγυρνούσε σε αυτήν αλλά και την περιπέτεια με τον καρκίνο που πέρασε.

«Έχω ζήσει την τηλεόραση στην αγνή της εποχή, τη δεκαετία του ’80. Δεν υπήρχε μεταξύ μας ανταγωνισμός, να σε κοροϊδέψω για να κάνω τη δουλειά μου. Η καλύτερη περίοδος της ελληνικής τηλεόρασης ήταν η 20ετία 1990-2010. Τα ποσά που διακινούνταν ήταν τεράστια, ήταν μία εποχή κανονικό El Dorado», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Κάποιοι έπαιρναν 30.000-35.000 ευρώ τον μήνα. Ντρέπομαι να το λέω, βέβαια, γιατί ξέρω τι παίρνετε εσείς σήμερα, πόσο έχουν συμπιεστεί οι μισθοί. Είναι κρίμα τα νέα παιδιά να ακούν αυτά τα ποσά και να παίρνουν ψίχουλα», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Εμένα με χάλασε όταν ήρθε ο μεγάλος ανταγωνισμός με τα ιδιωτικά κανάλια, γίναμε κάποια στιγμή ποδοσφαιριστές. Το 2009 παρουσίασα έναν πολύ σοβαρό καρκίνο στους λεμφαδένες και οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν από το άγχος. Είχα άγχος για την τηλεθέαση. Κατάλαβα ότι όποιος γίνεται σκλάβος στη δουλειά χάνει τη ζωή του», εξομολογήθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Δεν βλέπω πρωινές εκπομπές, δε με νοιάζει τι κάνει η Δέσποινα Βανδή με τον κύριο Μπισμπίκη. Παρακολουθώ πολύ αθλητικά και ριάλιτι, όπως το Voice και το Survivor, γιατί με χαλαρώνουν», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ενώ παραδέχτηκε πως έχει μετανιώσει για κάποιες «κίτρινες» εκπομπές που έχει παρουσιάσει στο παρελθόν.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164