Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: “Κατέθεσα καταγγελία κατά της ανακρίτριας για παράβαση καθήκοντος”

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και κατέθεσε αναφορά-καταγγελία κατά της 19ης ανακρίτριας Αθηνών σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη. Ο συνήγορος του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού την καταγγέλλει ουσιαστικά για συνεργασία με τους μηνυτές. Ο κ. Κούγιας κατά την έξοδό του έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Κατόπιν εξουσιοδότησης του κ. Λιγνάδη κατέθεσα σήμερα αναφορά-καταγγελία του κ. Λιγνάδη κατά της 19ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών για πολύ σοβαρές παραβάσεις καθήκοντος που έχει διαπράξει. Το γραφείο μου συντάσσει εις βάρος της ανακρίτριας και των εισαγγελέων μήνυση για παράβαση καθήκοντος, η οποία θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα. Πρώτη φορά στην καριέρα μου το κάνω αυτό, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχα ζήσει αντίστοιχες συμπεριφορές ανακριτών και εισαγγελέων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας και ανέφερε συγκεκριμένες υποθέσεις από το παρελθόν.

Όσο ο  κ. Κούγιας συνέχιζε τις δηλώσεις του, η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε στο επόμενο θέμα, λέγοντας: «Λοιπόν, αρκετά ακούσαμε από τον κ. Κούγια. Πάμε να συνεχίσουμε…».

Δες το βίντεο:

Read More

And More