Κρατερός Κατσούλης: «Αλίμονο αν ένας άντρας δεν έχει βιώσει το αίσθημα της απόρριψης»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Με αφορμή τον ρόλο του, στη θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τον έρωτα, το φλερτ και το «κυνηγητό» ανάμεσα σε δύο ανθρώπους σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Απογευματινή» και στη δημοσιογράφο Μαριάνθη Κουνιά.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει βιώσει την ερωτική απόρριψη, χαρακτηρίζοντάς τη μέρος της διαδικασίας της ενηλικίωσης, ενώ στάθηκε στην ουσιαστική ανθρώπινη επαφή που, όπως υποστηρίζει, έχει πλέον χαθεί αφού ασχολούμαστε περισσότερο με τα κινητά μας, παρά με όσους είναι δίπλα μας.

Έχετε βρεθεί στη θέση του ρόλου σας; Να κυνηγάτε μια γυναίκα που τη θέλετε ερωτικά και αυτή να σας διώχνει;

“Βέβαια”, απαντά ο Κρατερός Κατσούλης και συμπληρώνει: «Αλίμονο αν δεν το έχει ζήσει κάποιος άντρας αυτό το συναίσθημα. Είναι μέρος μιας διαδικασίας ενηλικίωσης. Πρόκειται για το ερωτικό παιχνίδι που όλοι έχουμε ζήσει, ανάλογα με την ηλικία και την εποχή που βρίσκεται καθένας. Είναι ένα ωραίο κυνηγητό».

«Το φλερτ, κάτι που έχει χαθεί στην εποχή μας από όλους τους ανθρώπους, είναι ένδειξη παιδείας και χιούμορ. Και είναι απαραίτητο», επισημαίνει ο ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Πώς το αντιμετωπίζετε το διώξιμο;

Αυτό είχε σχέση με τις προσδοκίες εκείνες της στιγμής και το πώς κάποιος αντιλαμβάνεται τον έρωτα. Το σημαντικό είναι οι άνθρωποι να έρχονται κοντά, να ερωτεύονται και να βρίσκονται. Να κάνουν παρέα, να είναι μαζί. Όχι όπως έχει γίνει τώρα, που ο καθένας κοιτάει το κινητό του, απομονωμένος, ζώντας σε μια ψευδαίσθηση», σχολιάζει ο Κρατερός Κατσούλης.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164